Mindenkinek van egy története.

A tiédet ki meséli el?

Lesz egy könyvem

Könyvírás

Honnan tudhatod, hogy készen állsz egy saját könyvre?

  • Van egy erős sztorid,
  • vagy elegendő tapasztalatod, tudásod egy szakkönyv, például szakácskönyv vagy portfólióalbum összeállításához,
  • vagy meggyőződtél arról, hogy egy könyv az, ami személyes márkád vagy vállalkozásod kommunikációját új szintre emelheti.

Honnan tudhatod, hogy én vagyok rá a megfelelő szerző?

  • Széleskörű érdeklődésem és közel 15 évnyi újságírói munkámnak köszönhetően számos témában, területen otthonosan mozgok.
  • Könnyedén, gyorsan írok, hatékonyan és precízen dolgozom.
  • Kellően kreatív és tapasztalt vagyok ahhoz, hogy meglátásaimmal egy olvasóbarát, izgalmas kiadvány létrejöttét segítsem.
  • A korábbi tapasztalataimból kifolyólag időben fel tudom hívni a figyelmed az esetleges buktatókra.

Mennyibe kerül egy könyv létrehozása?

Nincs két egyforma történet, nincs két egyforma projekt. A szerzői árszabás függ a szöveg komplexitásától, hosszától, a körülmények bonyolultságától. Egy kutatómunkát vagy számos mélyinterjút is magában foglaló komplex anyag létrehozása komolyabb elkötelezettséget kíván, mint például egy fejben már kitalált, egyszereplős vagy praktikus anyag, például egy receptkönyv vagy egy portfóliókiadvány összeállítása. Éppen ezért minden megkeresése egyedi árajánlatot adok a körülmények felmérése után.

Gondold át!

Egy jól elkészített, igényes könyv túléli alkotóit, akár generációk egész sorát képes megszólítani. Formátumtól függően ugyanakkor ehhez mérten költséges is lehet. Amennyiben nem e-könyv létrehozása a cél, úgy az íróén túl az olvasószerkesztő, a tördelő, a korrektor bérével, a borítótervező grafikus díjával, a kiadás költségeivel is számolnod kell. A piacra szánt kiadvány esetében a terjesztés és a marketing költségei is számottevőek lehetnek.

 

{

Elképesztő, hogy tudod mélységeiben érteni és visszaadni azt, ami történt. Profi, magával ragadó. Helyenként meg is könnyeztem.

– Lévai Bálint, a BioTechUSA vezetője és társtulajdonosa

miután először olvasta a családjáról és a vállalatról szóló könyv kéziratát

Iratkozz fel hírlevelemre!

Alkalmi friss hírek megjelenésekről, találkozókról, tanfolyamokról.

           info@leszegykonyvem.hu             

+36 30 855 75 38