Mindenkinek van egy története.

A tiédet ki meséli el?

Lesz egy könyvem

Könyvszerkesztés

Minden szerzőnek szüksége van egy szerkesztőre. Honnan tudhatod, hogy engem keresel?

  • Széleskörű érdeklődésem és közel 15 évnyi újságírói és szerkesztői munkámnak köszönhetően számos témában, területen otthonosan mozgok.
  • Könnyedén, gyorsan írok, javítok, hatékonyan és precízen dolgozom.
  • Kellően kreatív és tapasztalt vagyok ahhoz, hogy meglátásaimmal egy olvasóbarát, izgalmas kiadvány létrejöttét segítsem.
  • A korábbi tapasztalataimból kifolyólag időben fel tudom hívni a figyelmed az esetleges buktatókra.

Mennyibe kerül egy könyv létrehozása?

Nincs két egyforma történet, nincs két egyforma projekt. A szerkesztői árszabás függ a szöveg komplexitásától, hosszától, a körülmények bonyolultságától, és írója tapasztaltságától is. Egy komoly, nagy anyag létrehozása, fejlesztése komolyabb elkötelezettséget kíván, mint például egy tapasztalt író könnyed hangvételű vagy kompakt anyagának szerkesztése. 

Gondold át!

Egy jól elkészített, igényes könyv túléli alkotóit, akár generációk egész sorát képes megszólítani. Formátumtól függően ugyanakkor ehhez mérten költséges is lehet. Amennyiben nem e-könyv létrehozása a cél, úgy az íróén túl az olvasószerkesztő, a tördelő, a korrektor bérével, a borítótervező grafikus díjával, a kiadás költségeivel is számolnod kell. A piacra szánt kiadvány esetében a terjesztés és a marketing költségei is számottevőek lehetnek.

 

Kapcsolat

3 + 6 =

Iratkozz fel hírlevelemre!

Alkalmi friss hírek megjelenésekről, találkozókról, tanfolyamokról.

           info@leszegykonyvem.hu             

+36 30 855 75 38